LATEST NEWS

Këshilluesit e përfshirjes sociale trajnohen në Zvicër

24.11.2011

"Unë mendoja se këshillimi për punësim i drejtohet kryesisht grupeve të cenueshme e atyre në nevojë. Por, pasi vizituam disa  OJF dhe qendra pune në Zvicër, kuptova se këshillimi ka synim të shoqërojë drejt...More


Teste përfundimtare në degën e parukerisë

19.08.2011

Ke nevojë për një parukier/e me një përqasje plotësisht të re ndaj teje si klient? Mund ta gjesh një të tillë në Fier ose në Sarandë. 23 të regjistruar në këto dy qytete, përfunduan trajnimin e tyre bazuar në modelin e...More


Foto nga testi përfundimtar në degën e parukerisë

19.08.2011

Disa foto nga testi përfundimtar në degën e parukerisë në Fier dhe në Sarandë, si pjesë e përqasjes Partneritet për të Nnxënët nga projekti AlbVET More


Organizohet blloku i fundit e trajnimit për trajnerët në përfshirjen sociale për fazën e dytë

20.06.2011

Në datat 21-24 Qershor 2011, AlbVET do të organizojë bllokun e trajnimit numër 8 për 15 trajnerët e ciklit të Këhsillimit në Komponentin 4, Përfshirja Sociale. Trajnimi do të organizohet në Qendrën Zayed në Tiranë. Modulet...More


Fillojnë modulet 2 dhe 3 të trajnimit të mësuesve në TIK

10.06.2011

Rreth 35 mësues të degës së Teknologjisë së Informacionit do të fillojnë të hënën e ardhshme, në datën 13 Qershor, në orën 08.30, modulin e dytë të trajnimit të mësuesve për këtë degë. Të ardhur nga 17 shkolla të vendit ku jepet...More


Do të zhvillohet provimi përfundimtar për nxënësit e termohidraulikës

10.06.2011

Në datat 16 dhe 17 Qershor 2011, rreth 300 nxënës që studiojnë në degën e termo-hidraulikës në 10 shkolla të vendit, do të zhvillojnë provimin përfundimtar të dy viteve të tyre të studimit, që përkon edhe me fundin e...More


Blloku nr.7 në ciklin e trajnimeve – Gjithmonë e më afër përfituesit

15.04.2011

Si t’i ndihmojmë përfituesit nga një grup vulenrabël që të hartojnë një plan individual që do të lehtësonte futjen e tyre në tregun e punës? 15  këshilluesit që po trajnohen nga projekti AlbVET nën komponentin e...More


Vazhdon puna përgatitore për TIK në nivelin post-sekondar

30.03.2011

Një koncept i ri për deëgn e Teknologjisë së Informacionit si degë e nivelit pas të mesëm (post-sekondar), po zhvillohet së fundmi në Shqipëri. Me një udhëzim të nxjerrë në Shkurtin e këtij viti, Ministria e Arsimit dhe e...More


Partneritet për të Nxënët – Më shumë se thjesht një parukier

16.03.2011

“Mirëdita. Mirëserdhët. Hyni, hyni  ju lutem. Me farë mund t’iu ndihmoj? Do prisni flokët? Shumë bukur. Floku iu duket pak i dëmtuar dhe iu paska shkuar shumë mirë ndër mend që ta trajtoni pak. Ke ndonjë dëshirë të...More


Lidhim shkollat me bizneset – Udhëtimi nis në Elbasan

22.02.2011

Në kuadër të komponentit të parë për mbështetje në reformën e sistemeve formale, projekti AlbVET organizon ditën e mërkurë, 23 Shkurt, në orën 12.30 – 14.00 një aktivitet të kushtuar përfshirjes së biznesit në Arsimin dhe...More


Newsitem 41 till 50 out of 88 newsitems.